Medicana Sivasspor maçında sonradan oyuna giren yıldız golcü, haftaiçinde sakatlığının da düzelmesiyle Osmanlıspor maçına hazır hale geldi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yıldız golcüyü Türk Telekom Arena'da ilk 11'de sahaya sürecek. 

Osmanlıspor maçı öncesinde durumu merak edilen bir diğer isim ise Felipe Melo... Geçen sezonun sona ermesinin ardından henüz hiçbir maçta sarı-kırmızılı formayı giymeyen Brezilyalı oyuncuyla ilgili karar son antrenmanda verilecek. Hamza Hamzaoğlu, Melo'yu Osmanlıspor karşısında sahaya sürüp sürmeyeceğine son çalışmadaki durumuna göre kararlaştıracak. Felipe Melo'nun Osmanlıspor maç kadrosunda mutlaka olması bekleniyor.
 
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Osmanlıspor karşısında Medicana Sivasspor maçının 11'inden fazla değişiklik yapmayacak. Savunma kurgusunu, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Hakan Balta ve Telles'ten kuracak olan Hamza Hamzaoğlu, Selçuk ile Bilal kurgusunu da bozmayacak. Olcan Adın'ın yerine Burak Yılmaz'ı oynatacak olan Hamza Hamzaoğlu, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder ve Podolski'yi Burak Yılmaz'ın arkasında oynatacak. 
 
Sarı-Kırmızılılar'da Semih Kaya ve Sinan Gümüş'ün sakatlıklarının hızla iyileşmesinin ardından kötü haber Hamit Altıntop'tan geldi. Tecrübeli oyuncu, 2 ay daha sahalardan uzak kalacak. 

Galatasaray'da transfer çalışmaları ise sessiz bir şekilde devam ediyor. Savunmaya direk oynayacak bir isim arayan Sarı-Kırmızılılar için sürpriz bir iddia da İtalyan basınından geldi. 

İtalyanlara Galatasaray, Napoli'den Zuniga'nın peşinde. İtalyan ekibinin tecrübeli sağ beki için pazarlıkların devam ettiği öne sürüldü.