Galatasaray'da sıkıntılı bir dönem yaşayan Burak Yılmaz'ın, Bilic'in çalıştırdığı West Ham'a transfer olma ihtimali her geçen gün artıyor.

Golcü futbolcu için 7 milyon euro'dan 8 milyon euro'ya çıkan ancak bu önerisi de G.Saray tarafından yetersiz bulunan West Ham yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor. İngiliz ekibinin 10 milyon euro'nun üzerine çıkması halinde G.Saray yönetimi Burak'ı satmayı ciddi olarak düşünüyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile arasında soğuk rüzgarlar estiği ileri sürülen golcü futbolcunun, takımda kalması halinde sorunun büyüyebileceği ve faydalı olamayacağı belirtiliyor.

Hamzaoğlu'nun ligin ilk maçında yedek soyundurduğu, ikinci maçta ise oyundan aldığı Burak'ın çok huzursuz olduğu artık yüksek sesle dile  getiriliyor . Yönetim ise Burak'ın alternatifini belirledi bile...

Eğer Burak Yılmaz, West Ham'a transfer olursa Gonzalo Higuain için düğmeye basılacak. Higuain'in maliyetini karşılamak için sponsor arayışına başlayan başkan Dursun Özbek, Arjantinli süper golcüyü alarak yıldız transferi konusunda kendisine yöneltilen eleştirilere de son vermeyi hedefliyor.

27 yaşındaki Gonzalo Higuain, Napoli formasıyla toplam 105 maçta 53 gol attı, 23 asist yaptı.