2.5 sezonda Galatasaray forması ile tam 63 gole imza atan ve istikrarı ile göz dolduran sarı kırmızılı takımın en önemli kozu, bugünkü Konyaspor maçı ile birlikte sahalara geri dönecek.
 
Devre arası kampında yaşadığı talihsiz sakatlığı tamamen atlatan, ancak adalesindeki sakatlık nedeni ile 2 hafta sahalardan uzak kalan tecrübeli golcü Burak Yılmaz, Eskişehirspor karşılaşmasında 87. dakikada gelen galibiyet golüne çok sevinmişti. Sarı kırmızılıların başarılı forveti, maç bitimi telefona sarılıp, can dostu Selçuk İnan’ı aramıştı.
 
“SELÇUK ADINA ÇOK SEVİNDİM”
 
GALATASARAY’ın zirve yarışındaki kritik Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarını televizyondan izlemek zorunda kalan ve bugün sahalara dönecek olan Burak Yılmaz, “Televizyon başında maç izlemek çok ama çok zormuş. Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarını izlerken sahadaki kadar yoruldum ve stres yaşadım” itirafında bulundu.
 
Burak ayrıca, “Eskişehirspor maçı 1-1 iken heyecandan buz kesip, o golün gelmesini bekledim. Selçuk’un golüne, elbetteki hem galibiyeti getirmesi hem de doğum gününde bu duyguyu yaşaması adına çok sevindim. Golden sonra da arkadaşlarım gibi ben de büyük sevinç yaşadım” diye konuştu.
 
“DAHA HIRSLI VE DAHA AÇIM”
 
SARI kırmızılı ekibin en önemli kozu olan ve bu yıl da 13 gole imza atan Burak Yılmaz, yaşadığı sakatlığı atlattığını da belirtip, “Çok şükür iyiyim. Artık hazırım. Şimdi daha hırslı ve daha açım. İnşallah gollerime kaldığım yerden devam edeceğim. Allaha çok şükür ki Eskişehirspor maçını da kazandık. Çünkü kazanmak şampiyonluk için çok ama çok önemli artık... Bundan sonra da Galatasaray için en iyisini ortaya koyup, 4. yıldız için çalışacağım” ifadelerini kullandı.