Özel program hazırlatan milli oyuncu Trabzonspor karşısında oynayabilmek için var gücüyle çalışıyor. Hafta sonu 11.00’de geldiği tesislerden 19.00’da çıkan Burak, “Mutlaka oynamak istiyorum” diyerek de hırsını Hamza Hamzaoğlu’na gösterdi.

BU sezon her fırsatta şampiyonluğu hatırlatan ve en hırslı isimlerden biri olarak göze çarpan isimlerin başında Burak Yılmaz geliyor... Milli oyuncu bu hırsının kurbanı da olurken uzun süren sakatlığı sonrasında inatla Rize maçında oynamak isteyince maça girmesi ile sakatlanması bir olmuştu. Ancak Burak bu kez daha hazır olarak geri dönmek için var gücüyle çalışıyor.

BU KEZ DİKKATLİ!

HOLLANDA ile oynanan milli maçta sakatlanıp oyundan çıkan Burak, takımını Karabük maçında yalnız bırakırken Trabzon ile oynanacak kritik maça çıkabilmek için ise Florya’dan çıkmıyor.. Manisa ile oynanacak kupa maçında forma giyme ihtimali bulunmayan Burak, pazar günü Avni Aker’deki kritik viraj için ise takıma verilen arayı Florya’da geçirdi.

SAĞLIK heyeti ile koordineli olarak teknik heyetten çalışma programı isteyen golcü oyuncu herkes tatile giderken hafta sonunu Metin Oktay Tesisleri’nde geçirdi. Sabah fizyoterapistlerle başlayan programında sonrasında masaja giren Burak son bölümde ise sahada çalışırken her gün 11.00’de geldiği Florya’dan 19.00’da ayrılarak evinin yolunu tuttu.

HAMZA Hamzaoğlu ile yaptığı görüşmede, “Bu hafta Trabzon maçında mutlaka oynamak istiyorum, arkadaşlarımı yalnız bırakmamalıyım” diyen Burak, pazar gününe yetişebilmek için mesaisine de durmadan devam etti.