Sezon başında Demba Ba’yı 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katan Çin Kulübü, Burak Yılmaz için 8 milyon euroyu gözden çıkardı. Beşiktaş’a bu transfer ile önemli bir gelir yaratan Shanghai Kulübü, Galatasaray’a da önemli bir teklif yapmış olacak. Burak ise Çin’de oynamaya soğuk bakıyor.

Bursaspor maçında geçtiğimiz hafta Burak Yılmaz ve Semih Kaya’yı izlemek için Türk Telekom Arena'ya gelen Çin Kulübünün başkanı Beşiktaş derbisinde de tribünde olacak.

Shanghai Shenhua Kulübü Başkanı Wang Jiesen, Pazartesi günü Olimpiyat Stadında Burak’ı yine çıplak gözle izleyecek.

BAŞKAN BİZZAT İLGİLENİYOR

Haziran 2012’de Drogba’yı da kadrosuna katan ve Demba Ba’nın partneri olarak Burak Yılmaz’a, forma giydirmek isteyen Çin Kulübü Ocak ayında Galatasaray’a ilk teklifini 8 milyon Euro olarak yapacak.

Çin Kulübü Başkanı Wang Jiesen, İstanbul’a gelerek bu konuda ciddiyetini ortaya koysa da Burak bu teklife soğuk bakıyor. Sarı kırmızılı kulüp ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Burak Yılmaz ise Galatasaray’dan ayrılmayı düşünmüyor.

Galatasaray’dan kazandığı paranın üzerinde bir rakam önerilecek olsa da Burak, kariyerini sarı kırmızılı kulüpte sürdürme fikrinde...

HABER: ALİ NACİ KÜÇÜK