Doktorların “Oynama şansı %50-50 dediği milli yıldız, Prandelli ile konuşup kendisine görev vermesini istedi. İtalyan teknik adam ise ağrılarını gizlememesini istediği Burak’a “Durumuna bakalım, birlikte karar verelim”dedi.

HEM YIRTIK HEM ÖDEM

G.SARAY’DA sakatlığı süren Burak Yılmaz, takımını F.Bahçe derbisinde yalnız bırakmamakta kararlı. K.Erciyes maçını bitiremeyen Burak’ın ertesi gün çekilen MR’ında sağ ayak bileği dış ön yan bağında yırtık, ayak bileği ödemi ve ayak bileği kemiklerinde kemik iliği ödemi tespit edilirken, Milli Takım’dan da çıkarılmıştı.

24 AYRI TESTTEN GEÇTİ

ARKADAŞLARI idmanlara devam ederken, tedavisini sürdüren ve güçlendirme çalışmaları yapan milli futbolcuya şu ana kadar 24 farklı test uygulandı. Burak’ın durumuyla ilgili olarak kulüp doktorları ile konuşan Cesare Prandelli’nin aldığı yanıt ”Şu anki görüntüde yüzde 50-50. Oynayabilir de oynamayabilir de” oldu.

‘SAHADA OLMAM GEREK’

DAHA sonra bizzat Burak hocasıyla konuşurken ”Doktorların hakkımda ne dediğini biliyorsunuz. Söylediklerine göre şansım yüzde 50’ye 50. Ancak ben F.Bahçe maçında oynamak istiyorum. İhtimal yüzde 1 bile olsa sahada olmak istiyorum” dedi. Prandelli ise öğrencisine özellikle ağrılarını gizlememesi gerektiğini belirtip “Oynayıp oynamayacağına birlikte karar verelim” diye konuştu.

Burak testten geçecek!

BURAK Yılmaz ile Cesare Prandelli arasında geçen konuşmanın ardından İtalyan teknik adam hafta sonuna kadar golcüsünü deneyecek. Maç sabahına kadar topla yapılacak idmanlarda az az süre verecek.

BU arada bugün ciddi ve kapsamlı bir testten geçirelecek olan Burak, cumartesi hazır hale gelmesi durumunda, F.Bahçe ile oynanacak derbide sahada olacak.