Son günlerde adı West Ham United ile anılan Burak Yılmaz için son noktayı Hamza Hamzaoğlu koydu. Burak'ı göndermeyi asla düşünmediklerini dile getiren Hamzaoğlu, golcü oyuncu ile aralarında problem olduğu yönünde çıkan iddialara ise 'senaryo' dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, West Ham United kulübünün transfer teklifi yaptığı Burak Yılmaz ile ilgili NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu, Burak'ın takımda kalacağını belirterek, "Takımda düşünmediğim oyuncuları yönetime ilettim. Yönetim de gereğini yaptı. Burak'ı göndermeyi asla düşünmüyoruz. Takımımızın en önemli oyuncularından biri. Basında çeşitli iddialar yer alıyor ancak bunların gerçek ile ilgisi yok" dedi.

"BİZİ GURURLANDIRIR"

West Ham United'ın Burak'a olan ilgisinin doğal olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu, "Oyuncumuza gelen teklif bizi gururlandırır. Ancak Burak Galatasaray'da mutlu ve ayrılmak gibi bir düşüncesi yok. Yönetimiz de bu konuda oldukça net bir tavır sergiliyor" şeklinde ifadeler kullandı.

"BURAK'TAN İSTEDİĞİMİZ ŞEYLER VAR"

Medicana Sivasspor maçında Burak Yılmaz'ın yedek kalmasının teknik bir karar olduğunu belirten Hamzaoğlu, "Medicana Sivasspor karşısında takım defansını düşünerek böyle bir karar aldık. Burak'ın ikinci yarı oyuna girmesi ve sahada etkili olmasını bekliyorduk. Tıpkı düşündüğümüz gibi oldu. Burak ikinci yarı çok iyi bir performans ortaya koydu. Burak'tan istediğimiz şeyler var, bunu daima yerine getiren çok önemli bir oyuncu" diye konuştu.

"SENARYO ÜRETİLİYOR"

Basında Burak Yılmaz ile aralarında problem olduğu yönünde çıkan iddialara da yanıt veren Galatasaray Teknik Direktörü, "Biz Florya'da antrenmanlarımızı gayet normal şekilde sürdürüyoruz. Aramızda sorun olduğunu iddia edenler yalnızca senaryo üretiyorlar, böyle bir şey söz konusu bile değil" diyerek sözlerini tamamladı.