Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli takıma 3 gün izin verdi ancak Burak Yılmaz'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki mesaisi sürüyor.

18 Ekim'de oynanacak Fenerbahçe derbisine yetiştirilmeye çalışılan Burak'ın tedavi süreci iyi gidiyor. Sağ ayak bileğindeki bağlarda kısmi yırtık ile kemik ödemi bulunan golcü futbolcu, tedaviye olumlu yanıt verdi.

Burak Yılmaz'ın önümüzdeki hafta çarşamba günü antrenmanlara başlaması halinde Prandelli, golcü futbolcuyu Fenerbahçe derbisinde kadroya alacak. Aksi takdirde İtalyan teknik adam, Pandev ve Umut Bulut arasında tercih yapacak.

BRUMA’DA SON DURUM

Portekiz 21 Yaş Altı Milli Takımı’nda sağ arka adalesinden sakatlanan Bruma da beklenenden daha hızlı takıma döndü. Milli takım yetkilileri ile görüşen Galatasaray Sağlık Heyeti, genç futbolcunun tedavisine İstanbul'da devam edilmesini istedi. Türkiye'ye dönen Bruma, özel bir tedavi yöntemiyle hazır hale getirildi.

PRANDELLI’DEN ÖZEL İLGİ

Bruma'nın antrenmanlarda bir haylı hırslı olması, derbi öncesi cesare Prandelli'nin elini güçlendiren faktörlerden biri. Genç futbolcuyla sürekli görüşmeler yapan İtalyan çalıştırıcı, ağır sakatlıktan çıkan Bruma'ya özel olarak ilgi gösteriyor.