Taraftarın ve Galatasaray'ın coşkusunun üst düzeyde olduğunu söyleyen Burak Yılmaz, "Bugün çok iştahlı çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bugün bence her şey yerindeydi. Taraftarımız, ambians, atmosfer, bizlerin performansı. Her şey kazanmak adınaydı. Her şeyi doğru yaptık. Bir dönem bocaladık. Ondan sonra toparlandık. Akhisar iyi bir takım. Bugün oynaması gerektiği gibi oynadılar. Bizi zorladılar. Ama dediğim gibi oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Oyuncu arkdaşlarımı da kutluyorum" dedi.

Hamza Hamzaoğlu'nun gelişinin ardından sistemde değişiklik olduğunun hatırlatılmasıyla ilgili olarak ise Burak Yılmaz, "Bugün ben farklı bir pozisyonda oynadım. Normalde Wesley'in oynadığı pozisyonda görev aldım. Forvetin arkasında oynadım. Hoca öyle kullanmak istedi. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Bilmiyorum her zaman yapabilirmiyim. Tabiki hocam görev verirse elimden geleni yapmaya çalışırım. Herkesi memnen ederim. Benim için çok farklı bir pozisyondu. İnşallah elimden gelenin en iyisini her zaman vereceğiemi kimsenin şüphesi olmasın. Buraya da adapte olmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Galatasaray ve taraftarın coşkusuyla ilgili olarak ise Burak Yılmaz, "İlk başta dediğim gibi her şey yerindeydi. Hem taraftarımızın coşkusu, bizim de enerjimiz bir araya gelince gaza geldik. Bizler onlar, onlar da bizi destekledi. Ancak kötü oynayacağımız zamanlar da gelecek ki bundan taraftarımız yılmamalı. Tekrardan toparlanmamız için destek vermeli, bizler onları mutlu etmek için varız. Biz bir aileyiz. Biz onları kazanarak mutlu etmek istiyoruz. İnşallah böyle devam eder" diye konuştu.

Taraftarın kendisini alkışlamasıyla ilgili olarak ise, şaka yollu olarak, “Nadir de olsa alkış alıyoruz” diyen Burak, “Güzeldi iyi geçti. onlar da mutlu oldular. Güzel gördükleri hareketleri alkışladılar. Wesley olsun Selçuk olsun Emre olsun hepimizi alkışladılar. Ben de arada bir olsa aldım” ifadelerini kullandı.