Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Brezilyalı sol beki Alex Telles'i kazanmaya çalışıyor... Bu sezon sadece 2 resmi karşılaşmada, toplam 182 dakika forma şansı bulabilen Sambacı'yla özel bir görüşme yapan İtalyan çalıştırıcı, 21 yaşındaki öğrencisini övdü, ona öğütler verdi ayrıca bir de özel idman programı yazdı... İşte tecrübeli çalıştırıcının genç futbolcuyla yaptığı görüşmede kullandığı cümleler:

"Sen Brezilya gibi futbolun üst düzey oynandığı bir ülkede yılın sol beki seçilmeyi başarmış bir futbolcusun. Bu asla hiç kimsenin küçümseyemeyeceği bir şey. Senin sahip olduğunu yeteneklerden kimsenin şüphesi yok. Ülkende sana layık görülen ödül de bunun göstergesi zaten.

‘FİZİK VE MÜCADELE’

Ancak Türkiye'de oyun Brezilya'daki gibi oynanmıyor. Burada fizik ve mücadele gücü çok önemli. Türk futbolunda sertlik ön planda, oyun sert oynanıyor. Senin de yeteneklerini sergileyebilmen için öncelikle kuvvetli olman gerekiyor.

Sana vücudunun hem alt hem de üst tarafını güçlendirmen için özel antrenmanlar yaptıracağız. Çünkü buna ihtiyacın var. İstediğim hale gelebilmen için en az 4-5 hafta bu antrenmanları yapacaksın. Fizik olarak güçlendiğin zaman yeteneklerini çok daha rahat biçimde gösterebileceğini düşünüyorum."