"DZSUDZSAK VE NECİD GİDECEK"
"Taraftarlarımız Dzsudzsak ile Necid'i merak ediyorlar. Menajerleriyle görüşüyoruz. Belli noktalara gelindi. Cumartesi veya pazartesi günü bu iş bitmiş olacak. İlk söylediğimiz rakam olmasa da istenilen noktaya gelindi. Gelecek hafta netleşecek. Biz kulübün menfaatlerini düşünüyoruz. Biz fazla istiyoruz, onlar az veriyor. Sabırlı olmak lazım. Bizde onun gösteriyoruz."

"UMUT BULUT'U DÜŞÜNMÜYORUZ"

"Galatasaray'dan Umut Bulut'u düşünmüyoruz. Olcan Adın'ı siz ne kadar biliyorsunuz bizde o kadar biliyoruz. Ancak Emre'nin durumu nedeniyle sol tarafa takviye düşünüyoruz. Görüştüklerimiz var. Alınacak oyuncu yabancı olacak. Takımdan Bekir gidecek. Traore'den haber bekliyoruz. Ancak bu arkadaşımız yatarak para kazanmaya alışmış. Büyük ihtimalle gidecek.

"DZUSUDSAK VE NECİD İÇİN İNDİRİM YAPTIK"

"Dzsudzsak ile Necid takımdan ayrılacak. Denilen rakamlardan aşağıya düşüldü. Taraftar tepki göstermesin. O nedenle söylemesem daha iyi. Şubat ayında bu günlerin planını yaptık. Kampa tam takım geldik. Faydasını lig maçlarında göreceğiz. Biz fazla bütçe yerine oyuncuların değerini verdik. O nedenle bütçemizden az para harcadık."