Yönetim takımda maliyeti yüksek oyunculardan kurtulup yerlerine genç ve gelecek vaat eden yerli ve yabancı oyunculardan kurulu bir takım kurmak için düğmeye bastı. Sneijder, Podolski, Muslera gitmek isterlerse ve cazip teklifler gelirse satılacak.

Wesley Sneijder için 7.5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunurken, Fernando Muslera ve Lukas Podolski için gelecek olan teklifler değerlendirilecek. Muslera'nın Copa America 2016'da Lukas Podolski'nin ise Euro 2016'da gösterecekleri performansları sonrası bonservis rakamları belli olacak.

Yönetim üç futbolcunun yerlerine de Avrupa'dan genç ve yıldız adayı olan oyuncu bakmaya başladı.

KİRALIKLAR İÇİNDE SEÇİM YAPILACAK...

Yönetim başka takımlarda kiralık olarak forma giyen oyuncular sezon sonunda geri döndüklerinde yeni teknik direktör tarafından değerlendirilecek. Bir çok ismin yeni transfer gibi kullanılması bekleniyor. Özellikle Bruma ve Telles gibi yetenekleri oyuncuları bulunan Cim-Bom, bunu değerlendirmek istiyor.

TEKNİK DİREKTÖR SEZON BİTMEDEN AÇIKLANACAK

Galatasaray'da yeni teknik adamın belli olmasının ardından takımdan gönderilecek ve alınacak yabancı oyuncular belirlenecek. Bu yüzden henüz sezon bitmeden kaliteli bir teknik adamla anlaşmak için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

DENAYER VE RODRİGUEZ GÖNDERİLECEK

Bu sezon istenilen performansı veremeyen Rodriguez ve kiralık olarak gelen Denayer takımdan kesin olarak ayrılacak isimler olacak. Chedjou, Donk ve Martin Linnes teklif gelmesi halinde gönderilecek oyuncular için adı geçiyor.

SNEİJDER İÇİN ÇİNLİLER SIRADA

Sözleşmesinde "7.5 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi bulunan Sneijder için Çin kulüplerinin ilgisinin yoğun düzeyde olduğu belirtiliyor. Hollandalı yıldız bir Çin kulübüyle hayatının en pahalı sözleşmesini yapabilir.

2 YERLİ İSİMLE DİRSEK TEMASI

Türkiye Ligi'nde Emre Güral, Deniz Kadah gibi isimlerle dirsek temasında bulunan Cim-Bom, yurt dışında da bir çok isimle gö
rüşme halinde....