Son dönemde konsantrasyonunu bu bölgeye odaklayan Fatih Terim ve transfer komitesinin ilk hedefi Carlinhos ise Brezilya'dan ayrılmaya sıcak bakmıyor. Sambacı'nın isteksiz tavırları sonrasında önlemini alan sarı-kırmızılılarda alternatif oyuncular da transfer listesinde yer alıyor. İşte Carlinhos'un alternatifleri...

JUAN MANUEL VARGAS: Geçtiğimiz sezonu Genoa'da kiralık geçiren 29 yaşındaki oyuncu, 20 mücadelede sahaya çıkarken, 1 asist yaptı. İtalyan basını tarafından G.Saray'ın transferinde istekli olduğu belirtilen Juan Manuel Vargas'ın, kulübü tarafından 2 milyon euro civarı bir bedele bırakabileceği bildiriliyor.

ALEKSANDAR KOLAROV: Manchester City forması giyen Sırp oyuncu, takımı tarafından transfer listesine kondu. İngiliz ekibinin bonservisine 10 milyon euro istediği 27 yaşındaki futbolcu için Inter de devrede. M. City'de rotasyonda görev alan Kolarov, son sezonunda 20 maçta sahada yer aldı ve 4 gol, 3 asistlik bir performans ortaya koydu.

%%ANKET_160%%

BENOIT TREMOULINAS: Fransa'nın Bordeaux takımında forma giyen Benoît Trémoulinas, G.Saray'ın kendisi ile ilgilendiğini geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile itiraf etti. Ofansif Casinoslot yapısı ile dikkat çeken ve orta sahanın solunda da zaman zaman görev alan 27 yaşındaki oyuncu, geçtimiz sezon 45 kez hocasından şans buldu ve 2 gol, 10 asistlik bir katkı verdi. 1 kez Fransa Milli Takımı'nın formasını da giyen oyuncu için kulübünün 7 milyon euro civarında bir bonservis istediği ifade ediliyor.

FABRICIO: Brezilya piyasasında araştırmalar yapan sarı-kırmızılılarda Fluminense'den Carlinhos'un halefi olarak Internacional'de oynayan Fabricio ismi de gündeme geldi. Geçtiğimiz sezon Internacional'de 32 mücadeleye çıkan ve 1 gol 6 asistlik performans sergileyen oyuncunun transferinin 4 milyon euroya bitebileceği Brezilya basınında konuşuluyor. Transferin önündeki tek engelin, Carlinhos'takine benzer bir şekilde Internacional'in oyuncuyu göndermek istememesi gösteriliyor.

Webaslan