Kendisi için Galatasaray'ın yaptığı resmi teklifi kulübünün geri çevirdiğini belirten Carlinhos, daha yüksek bir teklif beklendiklerini belirtirken sarı-kırmızılılara ilk defa açık kapı bıraktı.

Önceliğinin, sözleşmesinin biteceği tarih olan 2014'e kadar kulüpte kalmak olduğunu belirten Carlinhos, Galatasaray'dan iyi bir teklif gelmesi durumunda da bunu düşüneceğini sözlerine ekledi.

Ülkesinde Galatasaray transferiyle ilgili açıkça bilgi veren futbolcu, "Taraftarlara neler olduğunu açıkalyacağım. Galatasaray'ın bir ilgilsi var. Geçen yıl onlardan gelen teklifi Fluminese reddetti. Bu sene de tekrar geldiler ve bir sonuç çıkmadı. Daha yüksek bir teklif bekliyoruz, ama Fluminese ile sözleşmem devam ediyor. İyi bir teklif gelirse düşünürüm" ifadelerini kullandı.

"CARLINHOS'U ANINDA BİTİRİRİZ"

Biten seçim sonrasında da transfer girişimlerini hızlandıran başkan Ünal Aysal da, Brezilyalı için harekete geçtikleri anda transferin biteceği yolunda söylemde bulundu. Carlinhos için gelen teklif, sarı-kırmızılıların Brezilyalı için somut adımlar atmaya başladığının Ultrabet habercisi oldu.

Aysal, "Melo da Carlinhos da bitebilir. Ancak şu an herşeyi çok iyi gözden geçirmesi gerekiyor. Düğmeye bastığımız anda transfer biter" ifadelerini kullandı.

Sporx