Her fırsatta Fluminense'de mutlu olduğunu ve kalmak istediğini belirten Carlinhos'un aksine, Brezilya kulübü oyuncuyu satmanın yollarını arıyor.

Brezilya basını Fluminense ile henüz görüşmeyen Galatasaray'ın Carlinhos için 5.5 milyon euroyu gözden çıkardığını ve Fluminense'nin 'resmi teklif' gelmesi halinde bunu kabul edeceğini yazdı. Carlinhos transferi için Galatasaray'ın Brezilyalı kaleci antrenörünü Taffarel'in de oyuncu ile irtibat halinde olduğu tekrar belirtildi.

KAYNAK YARATMAK ZORUNDALAR

Libertadores Kupası'ndan elenmesinin ardından tek dayanağı lig olan Fluminense'nin hd porno oyuncularını elden çıkarmaya çalışmasının arkasındaki sebep olarak da kulübün içerisinde olduğu ekonomik sıkıntılar gösteriliyor. Libertadores Kupası'na çeyrek finalde veda edilmesi ile birlikte önemli bir gelir kazanma fırsatından yoksun kalan Brezilya temsilcisi, takımın önemli isimlerinden olmasına rağmen 9 milyon euro karşılığında golcü Wellington'u da Shakhtar Donetsk'e satma yoluna gitti.

Fred, Rafael Sobis ve Deco gibi önemli yıldızları kadrosunda barındıran Fluminense'de ekonomik sorunun oyunculara ödenen yüksek maaşlar olduğu biliniyor. Fluminense, Deco'ya yıllık 4 milyon euro öderken, Deco yıllık ücreti en pahalı oyuncular arasında da yer alıyor.

sporx