Bir süredir sol beke yapacağı transfer merakla beklenen Galatasaray'ın, Internacional'de forma giyen Fabricio ile yakından ilgilendiği ifade edildi. Aslan'ın bu transferde büyük yol katettiği belirtilirken, transferin önünde ise Brezilya ekibinin oyuncusunu gönderdikten sonra alternatif bulamamayacak olması gösterildi.

Oyuncunun bonservisinin yüzde 50'sinin Internacional'de olduğu vurgulanırken, G.Saray'ın yaklaşık 4 milyon euroya bu transferi bitireceğini, ancak kulübe gelecek olan 2 milyon euroya yakın meblağnın 26 yaşındaki oyuncunun boşluğunun doldurulmasına yetmeyeceği vurgulandı.

FABRICIO KİMDİR?

Kariyerine Porteguesa altyapısında başlayan Fabricio dos Santos Jetbahis Silva, Sao Paulo ve Corinthians altyapılarında da eğitim aldıktan sonra 2007-2008 yılında Corinthians B takımı ile profesyonel futbol hayatına başladı.

2009-2011 yılları arasında Porteguesa formasıyla, istikrarlı bir performans sergileyen ve dikkat çeken 26 yaşındaki futbolcu, 2011 yılında Internacional tarafından kiralık olarak kadroya katıldı. Burada 18 mücadelede forma giyen ve 1 golü altına imza atan Fabricio, teknik ekip tarafından beğenildi ve Portuguesa'dan 1 milyon euro bonservis bedeli ile transfer edildi.

Geçtiğimiz sezon Internacional'de 32 mücadeleye çıkan ve 1 gol 6 asistlik performans sergileyen oyuncu Avrupa'dan Metalist ve Shakhtar Donetsk gibi ekiplerin de ilgisini çekti. Bir süredir takımdan ayrılacağı dedikodularının ortasında kalan sol bekin, yaz aylarında Avrupa piyasasına adım atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sporx