Florya'da düzenlenen toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Carole, ligde üçüncü sırada bulunduklarını ve Gaziantepspor'a karşı önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Maç öncesi kendimize güveniyoruz. Üç puanı almak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Fransız futbolcu, takımda güzel bir ortam olduğunu ve iyi çalıştıklarını dile getirerek, "Önemli olan bizim için her zaman sonuç. Tek hedefimiz sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak." diye konuştu.

Carole, Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikleri derbi maçta kötü bir performans sergilediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe maçında iyi günümde değildim. Kendi açımdan sezonun en kötü performansını sergiledim. O gün yaptığım hatalarda belimdeki rahatsızlığın etkisinin de olduğunu düşünüyorum. Neyse ki sakatlık düzeldi. Kupadaki Elazığspor maçında attığım gol ve geçen hafta Kasımpaşa karşısında yaptığım asiste gelecek olursak, takıma yardım ettiğim için mutlu oluyorum. Önümüzdeki maçlarda da elimden gelenin en iyisini yaparak takıma faydalı olmaya çalışacağım."

Fransız futbolcu, cezalı olduğu için Bursaspor maçında forma giyemediğini anımsatarak, "O maçta benim yerime görev alan Martin Linnes iyi bir mücadele ortaya koydu. Rekabetin takım için faydalı olacağına inanıyorum. Herkesin hazır halde beklemesi takıma başarıyı getirecektir." değerlendirmesinde bulundu.

"Beni tutarlarsa çok iyi olur"

Lionel Carole, transfer teklifi alıp almadığına yönelik bir soru üzerine, Galatasaray ile 2 yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlatarak, "Transferle ilgili işlere menajerim bakıyor. Ben sadece saha içinde olanlarla ilgileniyorum. Bana bu konuda gelmiş bir şey de yok. İşime konsantre oluyorum. Burada daha iki yılım var. Bu iki yılın sonunda kulübün ne yapacağını göreceğiz. Beni tutarlarsa çok daha iyi olur." şeklinde görüş belirtti.

Esprili bir dille Denayer hakkında da konuşan Carole, "Jason Denayer'in Galatasaray'a transferi gerçekleşmeyince ağladım. Ağladığım konusunda şaka yaptım. Ama gelmediği için tabiki üzüldüm. Herkesle iyi anlaşıyorum fakat aynı dili konuştuğumuz için Chedjou ve Cavanda ile daha iyi anlaştığımı söyleyebilirim." şeklinde konuştu.