Transferde çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da bir türlü yapılamayan transferler, sarı-kırmızılı taraftarların morallerini alt üst etti. Real Madrid ile hazırlık maçına çıkan Galatasaray'da taraftarların moralini bir nebze de olsa düzelten iki isim var; Carole ve Jose Rodriquez...

Hamza Hamzoğlu'nun Real Madrid karşısında ilk 11'de görev verdiği Carole ve Jose, Bernebau'da gösterdiği perfromansla sarı-kırmızılı taraftarların büyük beğenisini kazandı. Galatasaray'a scout ekibinin tavsiyesi üzerine Fransa ekiplerinden Troyes'tan transfer edilen Carole, daha önce süre aldığı maçlarda da olumlu sinyaller vermişti ancak asıl kendisini ispatlama fırsatını Real Madrid karşısında yakaladı. 

Real Madrid karşısında 90 dakika sahada kalan ve sol kanadı adeta bir makina gibi kullanan Carole, Alex Telles'i aratmadı ve Hamza Hamzaoğlu'nun da alkışını aldı. Carole'ın Real Madrid karşısındaki performansının ardından sarı-kırmızılı taraftarlar, "Carole'ın kumaşı çok iyi, Telles iyi bir fiyata satılsın; o parayla iyi bir stoper ve forvet alalım" görüşünde birleşti.

JOSE DE TAKIMA OTURDU 

Carole'ın yanı sıra dikkatleri üzerine çeken bir diğer isim de Jose Rodriquez oldu. Eski takımı Real Madrid'e karşı ilk 11'de sahaya çıkan ve Felipe Melo'nun mevkisinde görev yapan Jose, ortaya koyduğu performansla büyük alkış aldı. Lig maçlarında da Hamza Hamzaoğlu'nun sıkça kullanması beklenen Jose, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Galatasaray'a gün geçtikçe daha fazla alışıyorum, iyi bir takıma sahibiz ve gücümüzün farkındayız. Ben de bu takımın bir parçası olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" şeklinde konuştu.