Galatasaray'ın Belçikalı savunma oyuncusu Luis Pedro Cavanda, ülke basınına yeniden milli takıma seçilmesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Pedro Cavanda, Belçika ve Hollanda maçlarının kadrosuna davet edilmesinin kendisini de şaşırttığını dile getirdi.

25 yaşındaki savunma oyuncusu Belçika basınına verdiği röportajında ''Milli takıma seçildiğimi öğrenince şok oldum. Galatasaray'da fazla oynamadığım için milli takıma çağırılmayı beklemiyordum. Bunu ona da söyledim. Ama Martinez beni bir süre takip etmiş ve bana inandığını söyledi'' ifadelerini kullandı.

''BANA 'G.SARAY'DA DAHA FAZLA OYNAMALISIN' DEDİ''

Cavanda, Martinez'in kendisine Galatasaray'da daha fazla forma şansı bulması gerektiğini de söylerken ''Benim kalitemi bildiğini, iki kanatta da düşündüğünü söyledi. Bana Galatasaray'da fazla fazla süre almam gerektiğini de söyledi. Alacağımı da düşünüyor'' şeklinde konuştu.

''SNEIJDER TOPU FARE DELİĞİNE SOKABİLİR''

Wesley Sneijder hakkında da konuşan Belçikalı oyuncu, ''Sneijder, topu fare deliğine sokabilecek bir oyuncu. Çok etkileyici bir kariyeri var, çok tecrübeli. Bizle sık sık konuşuyor, biz de dinliyoruz'' dedi.

Milli takımdaki eski teknik direktörü Wilmots hakkında da konuşan Cavanda, ''Wilmots benim hakkımda çok farklı düşünüyordu. Martinez ise açık fikirli bir insan. Her zaman yüzde yüz oynarsak onunla Dünya Kupası şansımızın çok yüksek olduğunu düşünüyorum'' dedi.