Fransa’da yaşayan medya eski patronu, Genç Parti Eski Genel Başkanı ve Galatasaray Üyesi Cem Uzan, mayıs ayında Türkiye’ye döneceğini ve başkanlığa aday olacağını açıkladı.

Uzan, başkan Dursun Özbek’in “ibrahimovic gündemimizde değil”açıklamasından sonra ekibini arayarak, “Hazırlanıyoruz” dediğini belirtti ve“Galatasaray benim için yaşam şekli. Galatasaray camiası büyüktür ama Dursun bey Ibrahimovic’i hayal bile edemez. Onun için gündeminde de olamaz. Geçen sezonun bitiminde bana gelip de Zlatan’ı söyleselerdi, kulübüme memnuniyetle hediye ederdim” ifadelerini kullandı.

Galatasaray başkanının büyük düşünmesi gerektiğini vurgulayan Uzan, “Ben başkan olunca helikopterle Arena’nın santrasına ineceğim. Elimde de Şampiyonlar Ligi kupası olacak. Çok sevdiğim vatanıma döneceğim ve çok sevdiğim kulübüme başkan olacağım” dedi. Uzan, “Dursun bey şortlu, şapkalı futbolcu Rodriquez ile muhallebici masasında imza töreni yapıyor. Galatasaray başkanı küçük düşmez. Galatasaray başkanının yanında Messi bile şortla şapkayla oturamaz. 25 yıllık kulüp üyesiyim ve adaylığım konusunda problem yok. takdir kongre üyelerinin” diye konuştu.

Uzan, “Aslında ben bugün Galatasaray başkanı olsam Ibrahimovic’i almam. Çünkü yaşlı. Çok daha pahalı ve genç starlar alırdım. Çünkü Galatasaray sıradan bir kulüp değil. Futbolunun son günlerini yaşayanların doldurulacağı yer de değil. Galatasaray bir dünya markası. Alınacak futbolcular da markaya yakışmalı” dedi.

Jardel konusunda eski yönetici Fatih Altaylı’nın kendisine çamur attığını belirten Uzan, “Jardel gibi dünya starını getirip hediye etmişim. Peki o Altaylı, Jardel’i apar topar nereye nasıl niçin gönderdi? Ne menfaati var diye sorarlar adama”yorumunu yaptı.