Galatasaray’ın Türk Telekom Arena’da Antalyaspor’u 3-1 mağlup ettiği maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özyalçın, aldıkları galibiyetten ötürü çok mutlu olduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Alınan galibiyetten ötürü çok mutluyum. Maç, hemen hemen doluya yakın bir statta oynandı. Kazanmak güzel. Bu, bir lig ve puan maçı. Son dakikalarda kopmasını şanssızlığa ve beceriksizliğe bağladım. Daha güzel günlerin olacağını ümit ediyorum. Galatasaray’ın hedefi her kulvarda şampiyonluk. Galatasaray ayrıcalıklı bir takım. Her maçı kazanmaya çıkar. Şanssızlıklar olabilir ama Galatasaray’ın yazılı olmayan ritüellerinin içinde daima birincilik, şampiyonluk ve galibiyet var. Lig daha çok uzun. Birçok değişiklik olacak ama hedefimiz şampiyonluk.”

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır da stada gelerek takımlarını destekleyen taraftarlara teşekkür ederek, “Taraftar bizim canımız. Onlarsız futbol olmadığı aşikar. Futbolun daha da güzelleşmesi taraftarın maça gelmesiyle oluyor. Onları her zaman maça bekliyoruz. Gelmeleri için elimizden geleni yapacağız. Bilet fiyatlarını düşürmek gibi, çocuk ve sevgililer tribünü gibi. Tüm bunları yapacağız. Seyircinin bizi desteklemesini bekliyoruz” diye konuştu.