Takımımızın gol silahı Burak Yilmaz ve on numaramız Wesley Sneijder'e gelen teklifleri açıklayan Ergün, Sneijder icin geçmiş dönemde Juventus ile görüştüklerini ancak Hollandalı yıldızın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Ergün, "Onun bizimle kalmasını istedik. Sneijder, İstanbul'da çok mutlu ve takımımızın önemli bir oyuncusu" dedi.

Burak Yılmaz için Lazio ve Premier Lig takımlarından teklif aldıklarını belirten Ergün, "Burak Yılmaz'la çok ilgileniyorlar. Onun da istediği bir kulüp olursa, tabii ki masaya oturabiliriz" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray'ın her zaman Şampiyonlar Ligi'ni hedeflediğini söyleyen Cenk Ergün, "Türk futbolu gelişiyor. Çok önemli uluslararası oyuncularımız var. Türkiye'de futbol, din gibi. Ancak Avrupa'da iyi sonuçlar almamız lazım. Artık Turkiye'de eksik olan tek kupayı almak, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Galatasaray Futbol Direktörü, ocak ayında İtalya'da transferin çok zor olduğunu ve bu yüzden Çizme'den oyuncu almayı düşünmediklerini aktardı.