Galatasaray'ın 2011-2012 futbol sezonunda Trabzonspor'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Ceyhun Gülselam, sarı kırmızılı takımla 3 senelik mukaveleye imza atmıştı. Sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan Ceyhun Gülselam, Mancini'nin göreve gelişitle adeta joker oldu. İtalyan teknik adam tarafından hem stoperde hem de orta sahada görevlendirilen Ceyhun Gülselam, sarı kırmızılı takımda oldukça fazla süre almaya da başladı.

Görüşmeler Eskişehirspor maçı sonrası

Yedek kalmayı, yeniden kiralanma dedikodularını ve sözleşmesinin bitişini sorun etmeyen Ceyhun Gülselam, kendisini tamamen futbola verdi. Büyük özveriyle Galatasaray'a odaklanan Ceyhun Gülselam, emeğinin karşlığını da almak üzere. Son Bursaspor maçında defansın ortsında oynamasına rağmen takımın en çok dribling yapan isimlerinden biri olan ve bu istatistikle şaşırtan Ceyhun Gülselam ile masaya oturuluyor. Yerli oyuncu rotasyonunun yanı sıra Mancini'nin görev adamı olan Ceyhun Gülselam, sarı kırmızılı takımla sözleşme uzatmak üzere. Yönetim ve teknik direktör Roberto Mancini'nin raporuyla kalması istenen Ceyhun, sarı kırmızılı takımla yeni mukavele imzalamak üzere.

Kendini buldu

26 yaşındaki futbolcu bu sezon 21 maça çıktı. Galatasaray'daki en aktif yılını geçiren Ceyhun Gülselam, Kayserispor'a kiralandıktan sonra yeniden futbola döndü. Süre almaya başlayan ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında çok iyi bir performans sergileyen Ceyhun Gülselam, Galatasaray kariyerinin de en çok maça çıktığı yılını yaşadı. Bayern Münih alt yapısında başladığı futbol kariyerini Galatasaray'da sürdüren Ceyhun, sezon içinde 1 gol 1 de asist yaptı.

Skorer