Spor Servisi programında futbol gündemini değerlendiren Mehmet Demirkol, "Umarım Galatasaray'a ceza çıkmaz. Çünkü gerçekten ceza gelmemesi için uğraşıyorlar. Burak Yılmaz'ı sattılar daha ne olsun. Uğraşmayan bir kulüp olsa ceza çıksın derim. Çıksın ki kendine gelsin" dedi.

Demirkol sözlerine şöyle devam etti;

"Galatasaray şu an bu rehabilitasyonu kaldıramam diyor"

Ceza denilen şey eninde sonunda bir rehabilitasyondur. Sana ceza veriyorum git kendini topla iyileş gel demektir. Ama Galatasaray şu an ben bu rehabilitasyonu kaldıramam diyor. Galatasaray 4 yıllık plan için gidiyorum deseydi UEFA dinlerdi. Ama o gün apar topar şekilde iki yılda halledeceğiz dediler. UEFA'da bize iki yıl dediniz ama transferler yaptınız dedi. Ceza gelecekse şimdi için değil geşmişteki dönem için verilecek.

"Galatasaray'a bir yıl ceza verilecek ama ceza ertelenecek"

Benim bir kaynaktan aldığım duyuma göre UEFA tarafından Galatasaray'a bir yıl ceza verilecek ama bu ceza ertelenecek. Gelebilecek cezalardan biri ve en kötüsü de kadro kısıtlaması cezası. Bence Galatasaray maçına Rus hakemin atanmasıyla ilgili hiçbir sorun olmaz. Çünkü hakem kendisini UEFA'ya beğendirecek.