Spor yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı yendiği maçın ardından takım arkadaşı Umut Bulut ile tartışan Aurelien Chedjou'yu sert bir şekilde eleştirdi.

İşte Hıncal Uluç'un Chedjou hakkındaki sözleri..

"Chedjou o takımdan kovulması gereken bir adam. Maçın sonunda yaptığını anlamama imkân ihtimal yok. Karşılaşmayı 2-0'dan 3-2'ye çevirmiş bir Galatasaray maçı zıplayarak, oynayarak, halay çekerek terk eder. Chedjou arkadaşının üstüne yürüyor ve öyle bir yürüyor ki arkadaşları da yetişip araya girme durumu hissediyorlar. Yürüdüğü de golü atan Umut.

Ulan gerzek, iki adım bekle, içeri gir ne olacaksa içerde olsun. Kol kırılır yen içinde kalır. 'Kazandık falan ama Umut Efendi o yaptığın...' falan ne dersen de. Sevinci tribüne yaşatmadı ya. Böyle bir ihanet olabilir mi ya! Galatasaray'ın içindeki casus ancak bunu yapar. Zaten olup olmadığı da belli değil. Her maçta yedirdiği golün haddi hesabı yok.

Kendisine baksın önce utanmaz adam! Başkasına laf etmeden evvel kendine baksın. Var mı benimle son 3-4 maçın pozisyonlarını izlemeye! Hadi gelsin. Bulmuşlar Hamza gibi yumuşak adamı... Hamza kendine gelmezse, Hamza bu takımın patronu olduğunu Abdurrahim ve Abdurrahim'in arkasındakilere anlatmazsa bu Galatasaray böyle 9 maçı götüremez."