Fernando Muslera'nın ön plana çıkmasının doğru olmadığını belirten Levent Nazifoğlu, "90 dakika boyunca iki kere kalemize geldiler, biri dışarı gitti, birini Muslera kurtardı. Maçı Muslera aldı demek diğerlerine haksızlık. 120. dakikada Sneijder'in deparını gördüm. Bu maçı Muslera'ya bağlamak çok yanlış. Muslera kalecimizdir, gelmiş geçmiş en iyi kalecimiz de olabilir. O3 penaltı olmasa Muslere bu kadar öne çıkacak mıydı? Muslera'nın öne çıkmasına karşı değilim ama diğer arkadaşların emeği de var. Bu çok büyük haksızlık. Muslera, Galatasaray'a tip olarak da çok uydu. Çok sevimli bir arkadaşımız. İnşallah uzun yıllar bizimle devam edecek" dedi.

Fikret Orman'a sitem!

Konya'da Süper Kupa maçında Beşiktaş taraftarının koreografi yapmasına gösterdikleri tepki hakkında konuşan Levent Nazifoğlu, "Antalya'da Fenerbahçe maçında kura çekildi, Maraton kısmı bize düştü. Şansa Fenerbahçe diğer tarafı çekmişti, bu haksızdı. O zaman da koreografi yapmamamızı söyledim, TFF de 'Bu eşitlik ilkesine aykırı, yapamazsınız' dedi. Bu sefer tam tersi oldu. Birinci de yaptırmadılar, ikincide de bunun olmaması gerekirdi. Biz stada gittik, bir şeyler olduğunu hissettik. Sonra Konya Emniyeti ile görüştük. TFF Temsilcisi bu konuyla ilgilenmedi. Biz bu konuda başarılı olamadık. Buradan Fikret Orman'a serzenişte bulunmak istiyorum, başarılı bir başkan, kendi seyircisine şirin gözükmek için bizim başkanımızı zor durumda bıraktı. Bir şey yapılacaksa beraber yapardık, biz bunu isterdik, olmadı canları sağolsun. Demirören'in haberi yoktu. Sonradan da çok üzüldüğünü biliyorum. Koreografide Galatasaray arması da olsun isterdik" diye konuştu.

Beşiktaş maçında meşale atanlara tepki gösteren sarı-kırmızılı yönetici, "O tribündeki seyircilere sesleniyorum, siz karşı çıkmazsanız emniyet bir şey yapamaz. Şimdi ceza alacağız. Bunu düşünsünler. Yanımızdakilere engel olacağız, 'Ne yapıyorsun sen?' diyecek. Muslera direğe tekme attığı direğe, orada ayağına da bir şey olabilirdi. Beşiktaş maçındaki olayları mantığım almıyor, bu bilerek mi yaptırıldı, bilemiyorum" açıklamasını yaptı.

Chedjou'ya teklif yok

Nazifoğlu Chedjou'ya gelen bir teklifin olmadığını belirterek, "Chedjou bizim futbolcumuz, bize gelen bir teklif yok. Chedjou, Türkiye'de mutlu ve Türkiye'de kalacak" dedi.