Transfer çalışmalarını sürdüren ve stoper mevkine bir takviye yapmak için tüm kozunu oynayan Galatasaray'a sürpriz bir teklif geldi! Fransa Lique 1 takımlarından Monaco, Kamerunlu stoper Chedjou için Galatasaray'a resmi teklif sundu.

Sezon başından bu yana Chedjou'yu takip eden Monaco, menajerler aracılığıyla Galatasaray'a 4.5 milyon avro teklif sundu. Monaco'dan gelen teklifi değerlendiren ve durumu teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na aktaran sarı-kırmızılı yönetim, Hamzaoğlu'ndan "Chedjou kalacak" cevabını almasının ardından transfer defterini kapatacak.

Chedjou konusunda teklifler aldıkları yönünde sinyallar veren Abdürrahim Albayrak da, "Biz stoper istiyoruz ama bizim de stoperlerimize ciddi teklifler var, bunları değerlendirmiyoruz" açıklamasını yaptı.

Sezon başında Marsilya'dan teklif alan Chedjou'ya Fransa'dan Rennes, Ukrayna'dan Dinamo Kiev, İngiltere'den Sunderland ve West Ham da teklifte bulunmuş ancak Galatasaray Yönetimi, Kamerunlu oyuncu için gelen tüm teklifleri geri çevirmişti. 

Chedjou'nun Türkiye temsil haklarını elinde bulunduran menajer Ceylan Çalışkan da, "Chedjou için birçok teklif aldık ancak kendisi Galatasaray da mutlu ve kulüpte de ondan mutlu" dedi.

Kaynak: Sporx