KORAY: '' İLK 45 DAKİKA DEFANS OLARAK İYİYDİK''

Semih Kaya ve Hakan Balta'nın yokluğunda ilk 11'de başladığı maçta 90 dakika sahada kalan Koray Günter, maçın kendileri için zor başladığını belirterek "İlk 45 dakikada hiç pozisyona giremedik, zorlandık. İçeriye girdiğimizde tabii ki memnun değildik. İkinci yarı oyuna biraz daha iyi başladık, pozisyonlara da girdik. Belki kazanabilirdik ama ne yazık ki biraz şanssızdık. Rakip takım da güçlüydü, iyi defans yaptı. Yapacak bir şey yok, çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yayıncı kuruluş Lig TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada kendi performansıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Koray, "Ben bu takımın geleceği olmak istiyorum. Bana inananlar fazlasıyla var, onları utandırmak istemiyorum. Ben de kendime inanıyorum, her gün çalışıyorum. İnşallah bir gün formayı kaparım. Bugün de çok şükür hatasız, kazasız belasız maçı bitirdim ama böyle günlerde ben değil, takımın performansı önemli. Takım için performansım yeterli olmadı. Fazla diyecek bir şey yok." şeklinde konuştu.

CHEDJOU: "ÇOK ÜZGÜNÜZ"

Sarı-kırmızılı ekibin Kamerunlu savunmacısı Aurelien Chedjou ise, kendi sahalarında oynadıkları maçtan galibiyetle ayrılamadıkları için üzgün olduklarını söyleyerek "Tabii ki kendi evimizde oynuyorduk ve 3 puan almamız gereken bir maçtı. Kazansak rakiplerimize bir adım daha yaklaşacaktık ama bu böyle gerçekleşmedi. Taraftarımızı sinirlendirdik, üzgünüz." dedi.

Bugün savunmanın ortasında berabere oynadığı Koray Günter'in performansını da değerlendiren Chedjou, "Koray, fantastik bir oyuncu. Genç, yetenekli ve çok zeki bir oyuncu. Maç önceleri de maç içinde de çokça konuşuyoruz ama çok da gerek yok buna çünkü her şey biliyor, iki stoper olarak birbirimizin kademesine girmemiz gerektiğini biliyor. Umarım ilerleyen dönemde daha fazla şans alır ve Galatasaray'a hizmet eder." ifadelerini kullandı.