Çaykur Rizespor maçına galibiyet için çıktıklarını söyleyen Aurelien Chedjou, "Geçen hafta Kayserispor'a evimizde kaybettik, Rize'de derbi öncesi kazanamk istiyorduk. İstediğimiz gibi sonuçlanmadı. Bu maçı bir kenara bırakıp şimdi Beşiktaş derbisine odaklanmalıyız" dedi.

Beşiktaş maçı görüşü istenen Chedjou, "Kesinlikle Rize'de kazanmalıydık. Şimdi Beşiktaş maçını kazanmalıyız. Kendi sahamızda oynayacağız. Beşiktaş iyi bir takım ama bizim de iyi bir takım olduğumuzu söylememiz gerek. İyi hazırlanıp, iyi odaklanıp Beşiktaş'ı yenmeliyiz" diye konuştu.

Rodrigues: Skordan dolayı üzgünüm

Üzgün olduğunu söyleyen Garry Rodrigues, "Skordan dolayı üzgünüm. Kazanmak için gelmiştik. İlk yarı iyi başladık, iyi oynadık ve golle öne geçtik. İkinci yarıda ne yazık ki bu agresifliğimizi kaybettik. Yumuşak oynadık ve 1-1 bitti. Dediğim gibi skordan dolayı üzgünüm" şeklinde konuştu.

PAOK'tan tandığı Igor Tudor hakkında görüşü istenen Garry Rodrigues "Tudor çok büyük ve akıllı bir hoca. Önümüzde daha çok maç var ve o maçlarda farkını hissettirecektir. Galatasaray'a geldiği için mutluyum" dedi.