Galatasaray'ın son zamanda form düzeyi yükselen defans oyuncusu Chedjou, Fransız basınına maçla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Rakiplerine fazla saygı gösterdiklerini belirten Kamerunlu savunmacı, "Moral bozmak diyemeyiz ama daha iyisini yapabileceğimizi anladık ve buna üzüldük. Sanırım Chelsea'ye gereğinden fazla saygı göstermişiz. Erken yenilen gol ve Chelsea'nin saha paylaşımı toparlanmamızı geciktirse de ikinci yarı skoru dengeleyip oyun üstünlüğümüzü kabul ettirdik. İkinci golü bulabilirdik ama olmadı." dedi.

Tur şansını yorumlayan Chedjou, "Evet favori değiliz. Bunu Chelsea ile eşleştiğimiz gün de biliyorduk. Ama şansımız var. Bu şansı iyi kullanmalıyız. Önce biz bir şeyler yapmalıyız. Chelsea'nin gole ihtiyacı yok. Onlar 0-0'da tur atlıyor. Bizim savaşmamız gerek. İyi bir oyun olacak." sözlerini kullandı.

Milli takımdan arkadaşı Eto'o hakkında da konuşan tecrübeli savunma oyuncusu, "Eto'o'nun sonradan oyuna girmesi şaşırılacak bir durum değil. Chelsea'de çok kaliteli forvet oyuncuları var. Torres bu sezon formda. Kim oynarsa oynasın en yüksek performansta olacağına şüphem yok." ifadelerini kullandı.