Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal, Bursaspor'dan da Şener Özbayraklı için pazarlık yapan sarı kırmızılı yönetimin iki futbolcudan birini alarak transferde rotayı stopere çevirmesi bekleniyor. 

Tarık Çamdal için Eskişehirspor'a 2. 5 milyon euro artı futbolcu öneren Galatasaray yönetimi bu rakamı bir miktar daha yükseltmeyi planlıyor. 

Tarık Çamdal'ın olmaması halinde ise Bursaspor'dan Şener Özbayraklı'yı renklerine bağlamak isteyen sarı kırmızılı yönetimin Prandelli'nin transfer listesinde ikinci sırada yer alan stoperde harekete geçecetk.

Cagliari'den Astori ve Sao Paulo'dan Rhodolfo için girişimleri devam eden Galatasaraylı yöneticilerin Parma forması giyen Gabriel Paletta ile de temasta oldukları bildirildi. 

Eski teknik direktör Mancini'nin verdiği raporda yer alan Brezilyalı Rhodolfo konusundaki tek sıkıntının yüksek bonservis bedeli olduğu belirtiliyor. 

Galatasaray'da Prandelli açıklanmadan önce brezilya'da temasa geçilen Rhodolfo halen Gremio'da kiralık olarak oynuyor. Kiralık sözleşmesi Aralık ayında sona erecek brezilyalı futbolcunun Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı bildirildi. 

Sarı kırmızılı yönetimin hedefindeki bir başka isim olan Astori için Cagliari'ye ilk teklifin yapıldığı ve italyan kulübünden gelecek yanıtın beklendiği öğrenildi. 

Galatasaray'ın yurtdışı kampına yetiştirilmesi beklenen transferleri teknik direktör Prandelli'nin de yakından takip ettiği kaydedildi. 

Öte yandan Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları için özel uçakla Avusturya'nın Salzburg kentine hareket etti. Sarı kırmızılı Kafile,buradan kamp yapacağı Windischgarsten bölgesine geçecek. 

Sarı kırmızılı takımın 10 günlük Kampta Avusturya 1. Ligi ekiplerinden Lask Linz ile oynanması planlanan hazırlık maçı iptal edilirken, Almanya'nın Bayer Leverkusen ekibiyle 19 Temmuz Cumartesi günü yapılacağı açıklanan karşılaşmanın ise kampın geç başlaması nedeniyle yapılmayacağı bildirildi.

Kamp süresince Avusturya 3. Ligi ekiplerinden Vorwarts Steyr ile tarihi daha sonra netleştirilecek hazırlık maçında karşı karşıya gelecek sarı-kırmızılı takım, 23 Temmuz Çarşamba günü ise Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda Avusturya'nın Rapid Wien ekibiyle hazırlık maçı oynayacak.

Galatasaray, 10 günlük Avusturya kampını 24 Temmuz Perşembe günü tamamlayarak İstanbul'a dönecek.