Sinan Bolat’ın ayrılmasından sonra Muslera’ya yedek kaleci arayan Galatasaray’da sürpriz bir isim gündeme geldi.

Transferde yavaş adımlarla ilerleyen Galatasaray önceliği stoper ve forvete vermiş durumda. Yedek kaleci konusunda Sinan Bolat’ın Club Brugge’e gitmesi ve Hakan Arıkan’ın oynama garantisi istemesinin ardından arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılara sürpriz bir öneri geldi.

Eskişehirspor’da geçtiğimiz sezon eldivenleri Ali Şaşal Vural’a kaptıran Belçikalı kaleci Ruud Boffin’in, menajeri aracılığıyla Galatasaray’a haber gönderdiği belirtildi. Takımda mutsuz olan ve ayrılmak isteyen Boffin’in bu önerisini dikkate alan sarı kırmızılı idareciler, konuyu Hamza Hamzaoğlu’na iletti.

PARA DEĞİL, OYUNCU VERMEK İSTİYORLAR

Avusturya kampında menajerler aracılığı ile gelen Boffin önerisini kaleci antrenörü Taffarel ile paylaştığı ifade edilen Hamza Hamzaoğlu, Brezilyalı antrenörün olumlu rapor vermesinin ardından yöneticilere Boffin’in transfer edilebileceğini bildirdi.

Eskişehirsporlu idarecilerle görüşmelere başlayan sarı kırmızılı yönetimin, mali kriterler nedeniyle bonservis ödemeye yanaşmadığı öğrenildi. Bu noktada takas formülünü devreye sokan Galatasaray yönetimi, Hamza Hamzaoğlu’nun kadroda düşünmediği isimleri kırmızı siyah ekibe önerdi. Bu öneriyi düşünmeye alan Eskişehirspor yönetiminin bu hafta içersinde kesin kararını vermesi bekleniyor.

Galatasaray’da oynamak konusunda bir hayli istekli olduğu ifade edilen Boffin’in sarı kırmızılı yöneticilerle büyük ölçüde anlaştığı ifade edilirken, Eskişehirspor yönetiminin olur vermesi halinde Galatasaray’ın Belçikalı kaleci ile sözleşme imzalayacağı belirtildi.