Galatasaray transferde bir taraftar Yasin Öztekin ve Tarık Çamdal ile uğraşıyor bir yandan da yeni alternatiflere bakıyor. Sarı-kırmızılı kulübe stoper arayışları için ilginç bir teklif geldi. Spartak Moskova'nın Türk asıllı Alman stoperi Galatasaray'a kiralık olarak teklif edildi. 

Yönetim 5+3 kuralı içerisinde bu teklife çok olumlu bakarken, Prandelli scout ekibinin raporunu inceliyor. Oyuncuyu izleyecek olan İtalyan çalıştırıcı son kararın verilmesi için fikrini yönetime söyleyecek.

27 yaşındaki Serdar Taşçı daha önce 14 kez Alman Milli Takımı forması giydi. Geçen sezon 2.5 milyon Euro karşılığında Stuttgart'tan Spartak Moskova'ya transfer olan Taşçı defansta lider kişiliği ile tanınıyor. Valeriy Karpin onu çok isteyerek transfer etti ama gidişinin ardından gelen Murat Yakın ile anlaşamayan Serdar takımdan ayrılmak istiyor.

Galatasaray'ın bir kaç gün içerisinde kararını verip bu transfer için harekete geçebileceği öğrenilirken, bu transferin bir senelik bedava kiralık olabileceği belirtildi.

Eder Balanta transferinde ise yeni bir gelişme yok. Galatasaray Mancini dönemde Balanta'yı çok istiyordu. Hatta bir fonla ortak olarak yüzde 50-50 alınması gündemdeydi. Fakat Mancini'nin gidişinin ardından Balanta transferi donduruldu. Ve yeni bir adım atılmadı. Oyuncu için River Plate'te Valencia ve Juventus'un 6.5-7.5 milyon Euro arası teklifleri var ama Arjantin temsilcisi 8 milyon Euro'da direniyor.

SERDAR TAŞÇI KİMDİR? 



3puan