U20 Milli Takımı’nın 10 numarası Hakan Çalhanoğlu, Türkiye’de düzenlenen FIFA U20 Dünya Kupası’nda kalitesini ispatladı. Avustralya’yı 2-1 yenip son 16’ya kaldığımız maçta şık bir gol attı ve değerini katladı. Başta Galatasaray olmak üzere Türk takımları Hakan’ı sıkı takibe alırken oyunucunun menajeri Bektaş Demirtaş çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Resmi teklif yok Hakan’ın Betlike Alman ekibi Hamburg ile 2016’ya kadar sözleşmesi bulunduğunu belirten Bektaş, “Geçen gün yeni sözleşme imzaladılar. Hamburg Hakan’a maaşıyla beraber 3 milyon euroya yakın masraf etti. Resmi bir teklif yok. Ama ön görüşmeler var. Hakan’ı isteyen takım ilk önce Hamburg ile anlaşmalı.

Türkiye’de birkaç takım var. Galatasaray da bunlardan biri” diye konuştu.“ Hamburg Hakan’ı satmayı düşünmüyor ama futbolda olmaz diye bir şey yok” diyen Demirtaş “İyi bir teklif gelirse her oyuncu satılır. Dediğim gibi Hamburg 3 milyon euro masraf etmiş. 5 milyon euro'luk bir teklife bile hayatta vermezler. İnanılmaz bir teklif gelirse belki satabilirler” ifadelerini kullandı.

(Bugün)