Çatı ve zemin tartışmalarına konu olan Türk Telekom Arena Stadı için İtalya’dan da öfkeli yorumlar geldi. Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’a yenilerek elenen Juventus’un, İstanbul’daki olumsuz saha koşullarını unutamadığı ortaya çıktı.

Yenilgiyi yoğun karın etkisiyle bozulan Türk Telekom Arena’daki zemine bağlayan siyah beyazlılarda karşılaşmanın bu şartlarda oynanmasına hala büyük tepki duyuluyor. Juventus taraftarlarının buluşma noktası olan tifosibianconeri internet sitesinde, sarı kırmızılıların kupa maçını Türk Telekom Arena yerine Olimpiyat Stadı’nda oynaması geniş yankı buldu.

“Galatasaray kupa maçı için stadı değiştirdi” başlığıyla bir tartışma konusu açan Juventus taraftarı, kendi maçlarında stadın değiştirilmemiş olmasına göndermede bulunan ifadelerle üzüntü ve öfkelerini dile getirdiler. Sitede şu yorumlar göze çarptı: “Galatasaray kupa maçını tamamen düzgün bir sahada oynadı”, “Hiç utanmaları yok!”, “Buna ne denir ki…”, “Ne mide bulandırıcı”, “Ne gerekçeyle orda oynadılar?”, “UEFA’nın bozuk zeminde oynanmasına izin vermesi utanılacak bir şey”, “Fenerbahçe’yi desteklemeye başlıyorum”…