Brezilya'nın Dünya Kupası'na büyük bir hezimet sonucu veda etmesi, ülkede tartışılmaya devam ediyor. Almanya'ya karşı 7-1'lik bir mağlubiyet alan kadronun revizyona uğraması ve yeni dönemde büyük değişikliklerin olması bekleniyor.

Üçüncülük maçını da 3-0'lık skorla Hollanda'ya kaybeden Brezilya'nın kadrosunda sol bekte oynayan Marcelo ile Maxwel yer alıyordu. Teknik direktör Felipe Scolari, Atletico Madrid forması giyen Filipe Luis ile futbolcumuz Alex Telles'i kadroda düşünmemişti.

Milli takımın durumunu, forumlarında tartışan Corinthianslı taraftarlar ortaya ilginç bir iddia attı ve kulüp yönetimini harekete geçmeye çağırdı. 2018 Dünya Kupası'nda Brezilya'nın sol bekinin Alex Telles olacağını iddia eden siyah-beyazlı taraftarlar, Galatasaraylı oyuncunun Corinthians'a transfer edilmesi için çağrıda bulundular.

"Alex Telles iyi tercih olur" başlığıyla açılan tartışmada dile getirilen bazı görüşler şöyle:

- "Cristian'ı almak için Fenerbahçe ile görüşeceğimize, Telles için Galatasaray ile görüşmeliyiz"
- "Corihthians için mükemmel olur. Kısa bir süre sonra Brezilya Milli Takımı'na girecek. İlerde büyük bir Avrupa kulübüne pahalıya satılabilir"
- "Alsak süper olur ama orada Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor. Bu kolay olmaz. Kendisi geri dönmek ister mi, o da belli değil"