Galatasaray'ın kamp kadrosuna dahil etmediği Arjantinli oyuncu Emmanuel Culio, sarı-kırmızılı takımdan ayrılmak istemediğini ve forması için sonuna kadar savaşacağını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımda mevcut 11 yabancı oyuncudan biri olan ve sözleşmesi feshedilmeye çalışılan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, Süper Lig'den çok sayıda teklif aldığını ancak bunları kabul etmeyi düşünmediğini belirtti.

Galatasaray'da forma giymek istediğinin altını çizen Culio, "Çalışmalarıma İstanbul'da devam ediyorum, kulübümle 1 yıllık daha kontratım var ve bu süreyi burada tamamlamak istiyorum" dedi.

Süper Lig'de geçtiğimiz yıllarda kiralık olarak Orduspor ve Mersin İdmanyurdu formaları giyen Arjantinli oyuncu "İsmim 1. Lig ekipleri için de geçiyor ancak ben Süper Lig'den gelen birçok teklifi bile kabul etmiyorum ki bunları kabul edeyim. Tabi ki bu kulüplere saygı duyuyorum ancak kariyer planlamamda 1. Lig'de futbol oynamak bulunmuyor. Hepsibahis Belki bu takımlar benim ismimle reklam peşinde olabilirler" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan ilk gönderilecek yabancı futbolcu olarak gösterilen Culio'nun bu açıklamalarının, sarı-kırmızılı yönetimin nasıl bir girişimde bulunacağı merakla bekleniyor.

Webaslan