Galatasaray'ın devre arasında yapmayı planladığı golcü transferi için en ciddi aday konumunda olan Leandro Damiao için Brezilya ekiplerinden Internacional de devrede...

Internacional'in eski başkanı Fernando Carvalho, katıldığı bir radyo programında 26 yaşındaki oyuncunun transfer edilmesini istediğini ve takıma fayda sağlayacağını söyledi.

Carvalho, "Leandro Damiao'yu beğeniyorum. Evet, maaşı yüksek görünüyor. Ancak iyi bir oyuncu. Internacional'de oynarken hep pozitif işler yaptı. Hatta en kötü zamanlarda bile pozitif isimdi" ifadelerini kullandı.

Damiao da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda, Internacional ihtimalinin olduğunu gözler önüne sererken; "Menajerim bazı takımlarla görüşmeleri sürdürüyor. Böyle bir ilginin olması sevindirici. Avrupa da olabilir, Internacional’a da dönebilirim" diye konuşmuştu.

Öte yandan Internacional'in, Galatasaray'ın da alternatif olarak listesine aldığı golcüler Atletico Mineiro'lu Andre de Souza ve Botafogo'lu Henrique Almeida'yı da takip ettiği kaydedildi.

Bonservisi elinde olan Brezilyalı oyuncu, milli takım formasını da 13 kez giyerken, 2 gol kaydetti. Damiao, Brezilya Serie A'da 147 maçta oynadı ve 43 gol ve 17 asistlik bir performans sergiledi.