Orta saha sorununu Kasımpaşa'nın Hollandalı yıldızı Ryan Donk ile çözmeye hazırlanan Galatasaray, forvet arayışlarına da hız verdi. 

Santos ile olan sözleşmesini tek taraflı fesheden Leandro Damiao Sarı-Kırmızılılar’ın golcü listesinde ilk sıraya çıktı. Brezilya kulübü ise haksız fesih iddiasıyla mahkemeye gitti.

Bir hafta içinde bonservisini eline alması beklenen 26 yaşındaki oyuncuya Galatasaray'ın 2.5 yıllık teklif yapacağı öğrenildi.

Diğer adaylardan sonuç çıkmadı

Brezilyalı oyuncu ile görüşmeleri Galatasaray’ın kaleci antrenörü Taffarel’in yapacağı belirtildi. Galatasaray'ın bol alternatifli golcü listesi bulunuyor. İlk sırada Bayern Leverkusen'in golcüsü Stefan Kiessling bulunuyordu. Ancak 31 yaşındaki yıldız oyuncu gelen teklifi, “Almanya'dan dışarı çıkmayı düşünmüyorum” diyerek kabul etmedi.

Bu sezon Kasımpaşa'da attığı gollerle parlayan Eren Derdiyok için Lacivert-Beyazlılar’ın kapısı çalındı. Kasımpaşa yanaşmadı. Gaziantepspor'un genç golcüsü Muhammet Demir için ise istenen yüksek bonservis bedeli transferin tıkanmasına neden oldu. Hannover'de satış listesine koyulan Mevlüt Erdinç içinse şu an olumlu ya da olumsuz bir cevap yok.