FC Kopenhaglı oyuncular kura neticelerini Parken Stadyumu'nda izlediler. Kura sonucu şok geçirdiklerini söyleyen oyunculardan orta saha oyuncusu Thomas Delaney, "Hiçbir takıma esir olmayı düşünmüyoruz. Yılbaşından sonra daha iyi Avrupa futbolu oynamayı planlıyorduk. Kuralardan sonra daha iyi oynayıp en kötü ihtimalle grupta üçüncü olabileceğimizi sanıyorum. Özellikle Real Madrid ve Galatasaray'a karşı çok zorlu maçlar olacak. İki kulüpte çok büyük ve rakip sahada maçlar çok zorlu geçecek. Puanlarımızın çoğunu kendi sahamızda almamız gerekiyor" dedi.

FC KOPENHAG KORKU GRUBUNA DÜŞTÜ
BT Gazetesi FC Kopenhag'ın ölüm grubuna düştüğünü yazarken, Ekstra Bladet gazetesi de Korku Grubuna düştüğünü yazdı. Gazete yakında Galatasaray, Juventus ve Real Madrid gibi büyük takımların Kopenhag'a geleceklerini belirterek, "FC Kopenhag, üst raflarda bulunan takımlarla eşleşmeyi bekliyordu ama bu kadar güçlüleri ile değildi. Rakipler bundan daha güçlü ve zorlu olamazdı" cümlelerini kullandı. Norveç'li Teknik Direktör Staale Solbakken kura çekilişini izleyemediğini belirterek, "Bizi çıkarırsanız tüm takımlar çok güçlü. Tam bir ölüm grubuna düştük. Şampiyonlar Ligi'ni düşünmedik ve kura çekimini bile izlemedim. Bana kura neticesini bildirdiler şimdi zamanın keyfini çıkarabiliyorken çıkaralım, sonra ne olur bilinmez. 2010-2011'de FC Kopenhag Barcelona'dan sonra guruptan ikinci olarak çıkmıştı. Şimdi de çıkmak için mücadele edeceğiz ama büyük konuşmak istemiyorum" diye konuştu.
FC Kopenhaglı bazı oyuncular da  rakiplerini görür görmez daha şimdiden gruptan elendiklerini düşünmeye başladıklarını söylediler.

KRAL RAKİPLER
Danimarka'nın en yüksek tirajlı Jyllands Posten gazetesi de "FCK torbadan Kral Rakipleri çekti"manşeti ile verdiği haberde, "FC Kopenhag ilginç ama çok güçlü rakiplerle aynı gruba düştü. FCK'nin rakipleriyle maçları zordan da zor olacak. FCK Avrupa'da kendini kanıtlamış takımlarla aynı grupta. FCK, Barcelona, Lazio, Milan gibi takımlara karşı oynadı ama Galatasaray'la hiç oynamadı. İşi çok zor"cümlelerini kullandı.
Öte yandan FC Kopenhag maç biletlerinin satışını kura öncesi bilet alanlar için A bölümünde yetişkinler 1300 Kron (468 TL), Çocuklar ve emekleler 867 kron (312 tl), Kuradan sonra yani bugünden itibaren yetişkinler 1500 kron (540 TL), çocuklar e emekliler 1000 kron (360 TL.). B bölümünde kuradan önce yetişkinler 700 kron (252 TL), emekli ve çocuklar 467 kron 168 TL, kuradan sonra yani rakipler belli olduktan sonra yetişkinler 900 kron (324 TL), emekli ve çocuklar 600 kron (216 TL) olarak belirledi.  


DHA