Devre arasında özellikle İngiltere’nin Manchester City takımında forma giyen Joleon Lescott’ın transferi için uğraş veren ancak bu oyuncunun kulübünde kalmasının ardından siyah-beyazlı takımda futbol genel direktörü Önder Özen ile teknik direktör Slaven Bilic’in Dany’yi çok istediği öğrenildi.

Siyah-beyazlı takımda Özen ve Bilic’in, sarı-kırmızılı oyuncunun alınması için yönetime talepte bulunduğu ifade edildi.

Beşiktaş, transfer döneminde şu ana dek sadece Almanya’nın Schalke 04 takımında forma giyen Almanya doğumlu ABD’li milli futbolcu Jermaine Jones’u kadrosuna kattı.

Menajer Özdemir: “Beşiktaş cephesinden arayan kimse olmadı”
Dany’nin menajeri Fazıl Özdemir ise, Beşiktaş Kulübü’nden herhangi bir yetkiliyle transfer görüşmesi yapmadıklarını söyledi.

Özdemir, Dany’nin Galatasaray ile çalışmalarına devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:
“Beni Beşiktaş cephesinden arayan kimse olmadı. Daha önce de Beşiktaşlı yöneticilerle Dany konusunda hiçbir görüşme yapmadım. Bizden habersiz Galatasaray ile masaya oturup oturmadıklarını bilmiyorum. Bir görüşme yaparsak, bu ilk olacak. Dany’nin Beşiktaş’a transferi gerçekleşirse bu son dakika bir transfer olur. Pazartesi gününden önce bir sonuç çıkacağını sanmıyorum çünkü bize başka kulüplerden gelen teklifler de var.”

Öte yandan, Beşiktaş Kulübü Dış Transferden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları ise “Çok istediğimiz Joleon Lescott transferini gerçekleştiremedik” diyerek, Dany, transfer edilmesi muhtemel oyuncular arasında yer alıyor. Kendisi için teknik ekip ve Sayın Önder Özen’den bir talep var” ifadelerini kullandı.

AMK