Galatasaray'da 2003- 2004 sezonunda forma giyen, teknik direktörlüğünü yaptığı Ajax takımı ile Antalya'da kampta olan Frank De Boer, SABAH'a konuştu. İşte Hollandalı teknik adamın çok özel açıklamaları: Türkiye'de bulunmaktan mutluyum. Burada güzel hatıralarım var. Barcelona, Amsterdam, Glasgow gibi pek çok şehirde yaşadım ama İstanbul başkaydı. Eski takımım Galatasaray'la maç yapacağım için heyecanlıyım. Galatasaray taraftarı ile buluşmak müthiş olacak. 
 
TUR ŞANSI YÜKSEK
G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkması büyük bir olay. Juventus gibi bir devi geride bırakmayı başardı. Büyük bir olay ancak şaşırtıcı değil. Çünkü Galatasaray güçlü bir takım. Önemli yıldızları var. Chelsea ve Galatasaray arasında büyük farklılıklar var ama Galatasaray'ın tur şansı da yüksek. Çünkü Galatasaray'da daima şans vardır. 
 
KUYT AVANTAJLI
Türkiye'deki Hollandalılar Sneijder ve Kuyt'ı yakından takip ediyorum. Başarılılar. Şampiyonluk yarışında Kuyt, Sneijder'e göre avantajlı görünüyor. Ancak bu sene Türkiye'deki flaş isim Ajax'ta birlikte oynadığım arkadaşım Şota. Kasımpaşa'nın başında büyük bir iş çıkardığını düşünüyorum. Avrupa'dan da takip edildiğini biliyorum. Türkiye'deki yarışta Kuyt şanslı ama G.Saray'ın şampiyonluk şansı da yüksek. Mancini bir şeyleri değiştirecektir.
 
(Sabah)