Defansta yaşadığı sıkıntıları giderme adına devre arasında takviye yapmayı düşünen Galatasaray, stoper bölgesi için sürpriz bir ismi listesine dahil etti. 

Sarı-Kırmızılılar'ın, gözden çıkarılan ve kendisinden kulüp bulması istenen Aurelien Chedjou'nun yerine Martin Linnes'in eski takımı Molde'nin stoperi olan Vegard Forren'le ilgilendiği öğrenildi.

28 yaşındaki Norveçli savunmacının, devre arasında sözleşmesinin bitiyor olması, bu transferi Aslan için daha cazip hale getirirken yapılan ilk temasların ardından önümüzdeki günlerde resmi girişimlerin başlayabileceği ifade edildi.

33 KEZ MİLLİ OLDU 

Futbol hayatına Molde'de başlayan ve burada devam eden Forren, bu kulüp dışında sadece 2012-13 sezonunun ikinci yarısında İngiliz ekibi Southampton'da forma giydi. Norveç Milli Takımı'nın formasını 33 kez terleten deneyimli oyuncu, geride kalan sezonda Molde'de 23 karşılaşmada görev yaptı.

7 KASIM: "GALATASARAY'I REDDETTİM"

Vegard Forren, Norveç basınına yaptığı açıklamada eski takım arkadaşı Martin Linnes'in kendisini Galatasaray'a getirmek için uğraş verdiğini belirterek Galatasaray'ı reddettiğini açıklamıştı. Vorren, "Linnes transfer için elinden geleni yaptı. Ancak Galatasaray'ın bana çok uygun bir kulüp olduğunu düşünmedim" ifadelerini kullandı.

"LINNES FAZLA SÜRE BULAMAZSA, AYRILIR"

Galatasaray'da fazla süre bulamayan Linnes'in de ayrılığın eşiğinde oluğunu kaydeden 28 yaşındaki stoper, "Martin Linnes'in şu anda Galatasaray'daki durumu değişmezse, daha fazla süre almaya başlayamazsa, bence o da önüne bakmalı ve ayrılığı düşünmeli" diye konuştu.