Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş-Galatasaray maçını NTV Spor'da yayınlanan 90+ isimli programda değerlendirdi.

İşte Demirkol'un değerlendirmeleri:

"Savunma yönünü özümseyememe hali var Galatasaray'da. Bunu çözmek için de Denizli'nin hamleleri var. Bu maçta İsmail'in buraya çıkabileceği, bu maçta benim aklıma gelmiyordu. Oğuzhan, gerçekten 'Oğuz Han'. Paslar, savunma performansı... Üzerine de Şenol Güneş'in oyuna ve skora etki eden iki altın değişikliği: Frei ve Töre. Bunları üst üste koyduğun zaman, Galatasaray bu maçtan zaten çıkamazdı. Bu oyun olağanüstü bir üstünlük. Ben uzun süredir şampiyonluk yarışındaki bir takıma, böyle bir üstünlük kurulduğunu hatırlamıyorum. Hiçbir dakika Galatasaray oyunu eline alamadı. Ben Mustafa Denizli'ye inanırım. Bu ligi manipüle eder. Hala da uğraşıyor. Denizli'nin yerine Ancelotti olsa, Galatasaray 5. ya da 6. olurdu. Ama Mustafa Denizli toparlayabilir. Bu oyundan sonra geriye gelmek çok zor."

Hakan ve Semih dışında, tamamı kendi savunma görevlerini özümsememiş bir takımın içine Bilal'i koyamazsın.

"YAŞAYAMAZ HALE GELİRSİN"

Bu iş olmuyor. Selçuk maç sonunda hakemden şikayet ediyor. Hakemden şikayet edilecek maç değil bu. Neden şikayet ediyor. İnsanlar bazen hayatlarında şöyle duruma gelir: Sorunun ne olduğunu anlayamaz bir hale gelirsin. Yaşayamaz hale gelirsin.

"BEKLİYORUZ AMA..."

Mustafa hoca dokunacak mı diye bekliyoruz, geriye gidiyor. Hamza hocanın son durumunda bu adamın suratları böyle değildi. Belki transferler içerinin tamirine yardımcı olabilir. Galatasaray'ın hakemden şikayet edecek bir durumu yok burada. Selçuk gibi ligi domine etmiş bir oyuncunun şikayeti maçı anlatmaz.