Demirkol'un değerlendirmeleri şu şekilde:

"Mustafa hoca tatmin etmedi"

Ben bazı maçlardan önce 'İnşallah çok sıkılırız' diyorum. Çünkü denge oyunu gerekiyor. Sonucu alman gerekiyor. Ama buradaki durum farklı. Hem sıkıcı hem gerilimli... Önce tebrik edelim, tur geçildi. Bu gerilim işini Mustafa hoca da maç sonrası söyled. 'Hayatımın en zor maçı' dedi. İlk 11'in 7 oyuncusu Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamış. Bu soruldu maç sonu ama Mustafa hocanın cevabı beni tatmin etmedi. Hoca takımın çok dipte olduğunu söyledi. 'Bu rezillik' diyor. 'Daha yukarı çıkacak' mesajı veriyor.

"6-1'lik maçta bile bir şeyler vardı"

Sabri ıslıklandığınıda eleştirdim, yazı da yazdım ama dünkü protesto doğruydu. Wolfsburg-Manchester United maçı var. Real Madrid 8 atıyor, 9'a 10'a gidecek. Acayip maçlar oluyor ve burada vasat bir performans söz konusu... Galatasaray, Real Madrid'den 6 yediğinde bile sahada anlatılacak bir şeyler vardı.


Taraftar neden ıslıklıyor? Kadroya baktığında Burak, Selçuk, Sneijder ev Podolski var. Bu takımın hücum etmemesi mümkün mü? Bunu göremeyince de insanların morali bozuluyor. Bunu yapabilmesi lazım. Sabri ve Olcan da hücum oyuncusu... Savunma yönüne bakalım. Chedjou, Kamerun'un ve Fransa'nın en iyi savunmacılarından... Semih ve Hakan Balta Milli oyuncular... Seyirci bu takımdan bu performansı görünce sıkılıyor, dolayısıyla da ıslıklıyor.

Yönetime olan tepkiler...

Galatasaray'da yönetim tarzı değişti. Galatasaray geleneği içeride çok çatışmanın olduğu ancak dışarı da gösterilmeyen bir gelenektir. Şimdi artık her şey ortada. Bu konuda şeffaflık çok fazla... Liseliler çok fazla olmasına rağmen bunlar yaşanıyor. Yapı değişmiyor ama gelenekler değişiyor. Anlık psikoloji değişimiyle kulüp yönetilmez. Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım 'Sahtekâr' dedi. Çok yanlış bir sözdü. 3 Temmuz'dan beri şikâyet ettiğini yaptı Aziz Yıldırım. Buna tepki gösterir Galatasaray ama Alex'in söylemediği lafı koyarak değil. Demekki orada bir dolduruşa gelinmiş. Bu kadar anlık tepkilerle sosyal emdyayı işin içine dahil edince olmuyor. Biraz daha sakin olmak lazım.

"Sadece sağ bek bile yeter"

Galatasraay golü iki bekin arkasına atılan toptan yedi. Golde Olcan'ın hatası var. İlk yarıda da Sabri'nin hataları vardı. Buraya ideal oyuncular gelmeli... Hakan ve Carole oynar ya da bir sağ bek bulunacak. Selçuk'un yanına da transfeer yapılabilir, santrfor da alınabilir ama ilk önce sağ bek bulmak lazım. Sadece sağ bek transferi bile yetebilir.

Hasan Ali Kaldırım'ın kırmızı kartı

Rapor yazılıp sonra değiştirildi mi, bilmiyorum ama bildiğim şu ki, hakem kırmızı kartı bariz gol şansından verdi. Müdahale zaten var. Hasan Ali son anda ayağını çekse de faul var. Hakem sarı kartla gidiyor ilk an... Muhtemelen 4. hakem ona 'Kopuş var, bariz gol şansı var' dedi.  Bunun aksini iddia edemez. Sert hareket varsa niye sarıyla gidiyorsun o zaman! Raporla ilgili sormaları lazım 'Niye sarıyla gittin?' diye...

"Salih Uçan'ın döner"

Ayrılık çok isteyerek olmamıştı zaten... Böyle giderse döner bence... Başta uyumsuzluk yaşadı, şimdi alışmıştır ama oynayamıyor.

Trabzonspor'da teknik direktör problemi...

Operasyon aslında maaşların ödenmesi. Operasyonluk bir durum yok aslında. Ertuğrul Sağlam geçici görev istemiyor ama Türkiye'de zaten bütümn teknik direktörler geçici görevde... Akhisar ve Başakşehir dışında tüm ülke böyle. Çünkü bu iki kulüp düzgün yönetiliyor.