NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın gündemini meşgul eden teknik direktör konusu ile ilgili çarpıcı tespitler ve yorumlarda bulundu.

Cesare Prandelli ile geleceğin zor olduğunu belirten deneyimli yorumcu, İtalyan teknik adam ile Borussia Dortmund maçının ardından yolların ayrılacağını ve Prandell'nin de "artık idare edemiyorum" dediğini iddia etti.

Cesare Prandelli'nin olası ayrılığı sonrasında boşalacak teknik direktörlük koltuğu için ismi geçen üç aday Hagi, Mustafa Denizli ve Lucescu hakkında da değerlendirmelerde bulunan Mehmet Demirkol; Lucescu için "zor", Mustafa Denizli için "Abdürrahim Albayrak'a delirir" yorumunu yaptı.

Mehmet Demirkol'un en dikkat çekici tespiti ise Galatasaray'ın efsane isimlerinden birisi olan George Hagi hakkında oldu. Demirkol, ismi sarı kırmızılı ekip ile yeniden anılan Rumen futbol adamı için "Oynayacaksa gelsin tabi" yorumunu yaptı.

Mehmet Demirkol'un açıklamaları şu şekilde;

"Cesare Prandelli ile gelecek zor. Bence Dortmund maçından sonra Prandelli gider. Borussia Dortmund maçında idare et denir. Gelen haberler, Prandell'nin de "artık idare edemiyorum" dediği şeklinde"

"Lucescu'nun gelmesi çok zor. Lucescu, stabil olmayan ve istikrarsız bir takıma gelmez. Tamam Ukrayna'da savaş var ama kafası rahat. Orada bir tek patron var, oyuncuların parası ödeniyor. Lucescu'nun kafası orada rahat"

"Mustafa Denizli'nin teknik direktör olması demek, Abdürrahim Albayrak'ın kendi yetkilerini kısıtlaması demek. Fenerbahçe yönetimi ziyarete giderken, Denizli gelmeyin diyordu. Albayrak, hop Mustafa Denizli'nin yanına gelecek, hop Sneijder'in yanına gidecek. Mustafa Denizli, Abdürrahim Albayrak'a delirir"

"Hagi, niye gelecek? Oynayacaksa gelsin tabi..."