Manchester City, futbolcusu Jason Denayer'e, "Türkiye'ye gitme" dedi. Galatasaray'ın 1 yıl daha kiralamak istediği Belçikalı stoper Jason Denayer'e, İngiliz devi Manchester City ilginç bir yönlendirmede bulundu.

Manchester City'nin yeni sezon kadrosunda düşünmediği Jason Denayer'i, bu senede kadrosuna katmaya hazırlanan Galatasaray, beklemediği bir sorunla karşılaştı.

İngiliz devinde oynayamaması halinde Galatasaray'a, gitmek isteyen Jason Denayer'e Manchester City ve hocaları Pep Guardiola, "Türkiye'ye gitme. İspanya ya da Portekiz'e git. Türkiye'de futboluna bir şey katamazsın. Tam tersi futbol seviyesi olarak geriye gidersin. Senin için en doğrusu İspanya ya da Portekiz'i tercih etmen olacaktır" dediler.

KOLLARI SIVADILAR

Jason Denayer ise bu konuyu Galatasaray yönetimine aktardı ve İngiliz kulübü Manchester City'e verdiği yanıtı da anlattı.

Belçikalı Jason Denayer ise Manchester City'e, "Burada kalamazsam Galatasaray'a gitmek istiyorum. Manchester City'de olmazsam gideceğim tek kulüp Galatasaray'dır" yanıtını verdiğini idarecilerine söyledi.

Galatasaray'ın elini güçlendiren ve transferi mümkün kılan ise, Jason Denayer'in kararlılığı oldu. Lassana Diarra'nın işini de önümüzdeki hafta bitirmesi halinde Galatasaray, Jason Denayer'i kiralamak için resmi girişimlere başlayacak.