Manchester City'nin 21 yaşındaki genç yeteneği Jason Denayer, kulübün resmi internet sitesine konuştu.
Denayer, Galatasaray'daki kiralık döneminden, Galatasaray taraftarından, Pep Guardiola'dan ve transfer durumundan bahsetti.

İşte Jason Denayer'in sözleri...

"Pep Guardiola çok iyi bir insan. Çok fazla konuşuyor ve çok fazla şey öğretiyor. Oyunculara güven veriyor. Onunla antrenman yapmak çok iyi. Kendi taktikleri var ve oldukça farklı şeyler talep edip bekliyor. Tüm diğer antrenörlerimden daha farklı ve daha yeni taktikleri var. Yeni şeyleri hızlıca öğrenmeye çalışıyorum.

"TRANSFER, GUARDIOLA VE BANA BAĞLI"

"Manchester City'e geri döndüğüm için mutluyum. Neler olacağını asla bilemeyiz. Transfer olup olmama kararı Pep Guardiola ve bana bağlı.

Antrenmanlarda elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Ben üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum. Guardiola'nın planları içerisine alması veya almaması tamamen ona bağlı."

"GALATASARAY'DA ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM"

"Galatasaray'da mental olarak çok şey öğrendim. Çünkü, inanılmaz bir baskı ve beklenti içerisindeki bir kulüp. Çoğunluk sağ bekte oynadım ve bu pozisyon benim için yeniydi. Yeni şeyler öğrendim. Artık kendimi öncelikle stoper ve arkasından bek olarak görüyorum."

"GALATASARAY TARAFTARI ZORDU"

"Açık söylemek gerekirse, Galatasaray taraftarları çok dürüst ama çok da zordu. Çünkü, her maçı kazanmamızı bekliyorlardı ve sezon da çok iyi geçmemişti. Premier Lig'de, İngiltere'de taraftarlar her maçı, her kupayı kazanamayacağınızı biliyor ancak Galatasaray taraftarı her maçı kazanmamızı talep ediyordu."