Benfica yenilgisini unutmaları gerektiğini hatırlatan Hamzaoğlu, “Artık lige dönmeliyiz. Benfica maçından gerekli dersleri çıkardığımızı umuyorum. Orada yaşananları lige yansıtmamalıyız. Rize’yi yenersek, pazar günkü maçlarda Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi de baskı altında tutarız. Zirve yarışının hep içinde olmak zorundayız. Bu nedenle kazanmaktan başka çıkış yolumuz yok. Tamamen bu maça konsantre olursak, bunu başarmamak için bir neden göremiyorum” diye konuştu.

Hamza hoca, ilk 11’de değişiklik yapacağının sinyalini de takımına verdi.

Çaykur Rize deplasmanı öncesi, Galatasaray’da iki oyuncunun sakatlığı sürüyor. Sol bek Lionel Carole ve orta saha oyuncusu Hamit Altıntop’un tedavilerine dün Florya’da devam edildi. Bu iki oyuncu bir süre daha takımdan ayrı kalacak. Rize maçında bu iki isim dışında eksik bulunmuyor.

Jason Denayer kulübe yolcusu

Benfica maçında sağ bek oynayan Denayer’in performansı, Hamza hoca tarafından beğenilmedi. Belçikalı oyuncunun yerine Sabri’nin defansın sağına döneceği ifade edildi. Savunma göbeğinde ise bir değişiklik olmayacak, Chedjou ve Hakan Balta birlikte oynayacak.

Denayer, Benfica maçı sonrası şunları söylemişti;

"Bu maçı kazanmak için her şeyi yapmadık. Evimizde oynadığımız maçtan daha farklıydı. Bu maç daha zorluydu. Sağ bek kararı teknik diretktörümüzün. Söyleyeceğim bir şey yok. Sağ bekte de rahat oynadım"