Takımımızda izinli olan Fernando Muslera, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Aurelien Chedjou ve Tarık Çamdal bugün yapılan katılmadı.

Jason Denayer ve Selçuk İnan ise antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Burak ve Hamit takımdan ayrı çalıştı

Sağ alt arka adalesinde zorlanma tespit edilen Sabri Sarıoğlu’nun tedavisine başlanırken, Burak Yılmaz da antrenmanın ilk kısmında ısınma hareketlerini takımla birlikte yaptıktan sonra kondisyoner eşliğinde koşu, salonda ise kuvvet çalışması yaptı. Hamit Altıntop da takımdan ayrı olarak salonda özel çalışma yaptı.

Kamp programı açıklandı

Galatasaray Futbol Takımı, 2015-2016 sezonu ikinci yarısı öncesindeki kamp çalışmalarını Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek bölgesinde gerçekleştirecek.

Kamp çalışmaları kapsamında, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu üçüncü haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da 9 Ocak 2016 Cumartesi akşamı oynanacak Karşıyaka maçının ardından Antalya’ya hareket edecek olan takımımız, 15 Ocak 2016 Cuma günü İstanbul’a dönecek.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’nda Karşıyaka ile 12 Ocak 2016 Salı günü deplasmanda oynanacak maç için ise İzmir’e gittikten sonra Antalya’ya geri dönerek kamp çalışmalarını Belek’te sürdürecek.